Sinds 2009, heeft Ebim-Service Vinkeveen een nieuwe activiteit, het verhuren van motorjachten. Doel is om potentiële klanten, die zelf geen boot hebben, de mogelijkheid te bieden om in het vaarseizoen, een jacht te huren en te ervaren hoe mooi Nederland vanaf het water is. Ebim-Bootverhuur, biedt u de mogelijkheid om met één van onze motorjachten een vakantie te vertoeven, over de binnenwateren van Nederland.

 
Door de centrale ligging van ons bedrijf, kunt u vanaf Vinkeveen, met onze huurboot makkelijk een tochtje maken naar Amsterdam, De Westeinder plassen. Nieuwkoopse plassen en de Loosdrechtse plassen. Een mooie tocht over de Vecht behoort ook tot de mogelijkheid. Voor het huren van één van onze motorjachten en sloepen, heeft u geen vaarbewijs nodig.

 

Meer informatie over eventuele aanbieding en andere informatie over de motorjachten of sloepen, verwijzen wij u naar de website. Heeft u nog andere vragen over het huren van één van onze boten, kunt u bellen, of nog beter het formulier in te vullen wat op onze website staat.